Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.02.20

MÉDA: MIÉRT VONZÓ A NÉPSZERŰSÉG (ENERGIÁJA)?

 

Miért vonzódnak a népszerű Emberekhez? Miért istenítik őket? Miért akarják őket megérinteni, magukénak tudni, megismerkedni Velük, közös fotókat készíteni, pózolni mellettük, őrjöngeni értük? 

 

Szerintem a népszerűséget, ismertséget nem választja magának az Ember. Jön magától. Engem kifejezetten zavar (megmondom őszintén), de a munkámat csak úgy tudom végezni, ha sok Emberhez szólhatok írásaimmal, filmjeimmel, riportjaimmal, stb. De a népszerűség nem hiányzik. Sőt! Ki szeret zaklatottan élni? Gondoljátok el, milyen az, amikor mindennap sok-sok levelet kaptok, s mindenki elvárja, hogy kedvesen, illedelmesen válaszoljatok, akkor is, amikor betegek vagytok, fáradtak, vagy dolgoztok, alkottok.   

 

Én úgy gondolom, mindenki ismert, hiszen mindenki valakinek az ismerőse, rokona, s már azzal, hogy kilépünk az utcára, a nyilvánosság előtt zajlik az Életünk. Itt is. Az Interneten. Vannak, akik szélesebb körben ismertek, mert olyat tesznek, alkotnak. De ez nem tudatos. Legalábbis remélem, hogy hozzám hasonlóan, sok olyan művész él, aki nem a hírnévért cselekszik. Azért azt is hozzá kell tenni, hogy ez nincs ingyen. S itt nem a pénzre gondolok, hanem arra, hogy ezért nagyon sokat kell tenni. Egy Élet munkája van benne. Mi ezt választottuk. 

 

Mi, illetve: ki az ismert? Biztos, hogy ismerjük azt, akit látunk, hallunk, vagy csak azt hisszük? Nem lehet, hogy egy kicsit sokat képzelünk róluk? wink Jól esik az elismerés, de nem ezért alkot az Ember. Hanem azért, mert dolga van. Mert tudja, erre született. Mert ez a feladata. A többi vele jár. Ezt is lehet kontrollálni. Ha nem akarok "celeb" lenni, nem leszek. Ha nem akarok tv-ben szerepelni, nem ülök kamera elé. Ha nem akarok ismert lenni, nem megyek ki az utcára! Persze az utóbbi csak vicc, de valahogyan tényleg így van. Ezt is tudni kell kezelni. 

 

Szerintem itt is egy dolog játszik szerepet, méghozzá az ENERGIA. Sokan úgy mondják: aura. Az alkotó Embereknek eleve más a "struktúrájuk". Más a lélekfelépítésük, energiatestük, ami vonzó lehet. Nem külsőségekre gondolok, hanem arra, hogy ők egy másik fajta energiaminőséget, ALKOTÓI VÉNÁT képviselnek. Ez vonzhat sok Embert. Mivel mindenki energiából él, ezért szükségünk van energiára. Az alkotóknak nagyobb és más minőségű energiakészletük van, amire sokan vágyakoznak. Húz, mint egy mágnes. Én sokszor úgy érzem, hogy csak azért keresnek meg, mert az energiámra van szükségük. Mert kell valaki, akitől elvehetik, elszívhatják, magukénak tudhatják - nem tudatosan. S ez igaz lehet olyan Emberekre is, akik egyáltalán nincsenek  - úgymond -  porondon. Energiát adunk-veszünk. Ez tart Életben mindent és mindenkit. Ez az egész Élet egy "energiaharc" és csere. Mindenki élni akar. Szóval, akinek ilyen vágyai vannak, vizsgálja meg, vajon, miért kötődik az ismert Emberekhez? Mi az a hiány, amit Önmagában nem tud feldolgozni, ami miatt a másiktól várja ezt? Ha Önmagunkkal rendben vagyunk, eszünk ágában sem jut, hogy pl. sikítozzunk, ha meglátunk az utcán egy "sztárt".  Még akkor sem, ha úgy gondoljuk, hogy ezt kellene tenni, vagy hogy ez lenne a helyes reakció..........apropó.............

 

 

meda-nekem-a-sztar2.jpg  

 

 

Ne azért kedveljünk valakit, mert sokat van a tévében.......nézzük meg azt is, MIÉRT VAN OTT? Manapság amúgy sem az a divat, hogy azokat mutogatják, akik ÉRTÉKET képviselnek (tisztelet a kivételnek), de tényleg! Elfajult médiavilág él. Figyeljük meg: MIT KÉPVISEL? Milyen az értékrendje? Önmagáért alkot, Önmagát mutogatja, vagy a közös jóért tesz?! Hmm........elgondolkodtató kérdése...........VIZSGÁLÓDJUNK! Ezért jöttünk. Ne fogadjunk el semmit, amit elénk pakolnak, mert ezt hívják manipulációnak. Mi pedig SZABADON GONDOLKODÓ EMBEREK VAGYUNK! Higgyük el, hogy ÖNMAGUNKBAN is rengeteg érték rejlik. Keressük meg, adjuk át, segítsünk vele másokat. S akkor talán nem kergetünk többé hiú ábrándokat............

 

 

meda-onmagadtol-vagy-te.jpg

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.